Μέγεθος

bnr1

Καλύπτουμε
όλο σχεδόν το φάσμα της
εργαστηριακής διάγνωσης.

Ο συμπολίτης μας δεν
ταλαιπωρείται,
αισθάνεται ασφαλής
χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις.

Καλωσορίσατε  στο  Πολυϊατρείο  ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ  Έδεσσας ΙΑΕ

Το πολυιατρείο Ασκληπιός Έδεσσας στεγάζεται σε ένα τετραώροφο κτήριο συνολικού εμβαδού 1.000 τμ, αυτόνομο και ανεξάρτητο άλλων κτηρίων, επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 14, απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας.

AskEd-Isogeio

Το κτήριο ανακαινίστηκε ριζικά και διαμορφώθηκε ειδικά, ώστε να εγκατασταθούν διαγνωστικά εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας, ενώ παράλληλα οι χώροι του μελετήθηκαν κατάλληλα, ώστε να είναι φιλόξενοι και άνετοι προς τους εξεταζόμενους. Κύριος σκοπός της διοίκησης, των ιατρών και όλου του προσωπικού αποτελεί η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων.

Το ιατρικό δυναμικό, έμπειρο και με εξειδίκευση, είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στον εξεταζόμενο. Το προσωπικό των τμημάτων έχει εκπαιδευτεί, ώστε να έχει την ανάλογη κατάρτιση στο χειρισμό του σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτει το πολυιατρείο Ασκληπιός Έδεσσας.

Σημαντική καινοτομία αποτελεί το κεντρικό σύστημα μηχανοργάνωσης που διαθέτει το πολυιατρείο Ασκληπιός Έδεσσας, στο οποίο συνδέονται όλα τα τμήματα του. Έτσι, μέσω του σύγχρονου συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών βελτιώνεται η διαχείριση των πληροφοριών και των απεικονίσεων, ενώ παράλληλα μειώνεται και ο απαιτούμενος χρόνος για την έκδοση του ιατρικού πορίσματος. Επίσης, η τήρηση του ψηφιακού αρχείου των εξετάσεων των ασθενών παρέχει τη δυνατότητα να αναζητηθούν εξετάσεις παρελθόντος χρόνου, όποτε αυτό χρειασθεί.

AskEd-Eisodos

Στο πολυιατρείο Ασκληπιός Έδεσσας είμαστε πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να σας στηρίξουμε και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες. Μέλημά μας είναι η κάθε ιατρική πράξη αφενός μεν να είναι αξιόπιστη, αφετέρου ο εξεταζόμενος να νιώθει ασφάλεια και άνεση.

Στοιχεία

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Πολυϊατρείο Έδεσσας ΙΑΕ

Φιλ. Εταιρείας 14, 582 00, Έδεσσα
Τηλ. Κέντρο 23810 21870 - 72
info@asklipiosedessa.gr

Συμβάσεις

Με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

ΕΟΠΥΥ

& όλες τις ιδιωτικές ασφάλειες

Ραντεβού

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Πολυϊατρείο Έδεσσας

Κλείστε Online Ραντεβού

Σας Απαντάμε

Δίνουμε λύση στις απορίες σας σχετικά με ιατρικά θέματα που σας αφορούν.

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες web, όπως τα cookies.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας σ' αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.